Już niedługo 10 000 użyszkodników. Strona: 1

Już niedługo 10 000 użyszkodników Dodano: 2008-09-19 15:27

Hmm może by to jakoś uczcić?? Ma ktoś jakieś pomysły :D ??(każda okazja jest dobra żeby wypić :twisted: )

Dodano: 2008-09-19 15:41

proponuje zweryfikowanie kont użytkowników i wykasowanie tych które są nieaktywne ponad rok xD okaże się że mamy jeszcze trochę czasu do imprezy

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Dodano: 2008-09-19 15:43

Ożesz Ty :D

Dodano: 2008-09-19 22:32

Diarmad napisał(a):
proponuje zweryfikowanie kont użytkowników i wykasowanie tych które są nieaktywne ponad rok xD okaże się że mamy jeszcze trochę czasu do imprezy

A tam, po co odraczać przyjemności

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2008-09-20 01:46

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

żeby była jeszcze przyjemniejsza gdy jej dostąpimy :twisted:

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-09-20 08:41

Diarmad napisał(a):

zgadzam się w zupełności. zrobiła się tu niezła masówka, a chyba nie chodzi tylko i wyłącznie o nabijanie licznika na stronie i czekanie na następne "jubileusze"... tę kwestie jednak trzeba zostawić adminom :)

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2008-09-20 11:07

Nenar napisał(a):
żeby była jeszcze przyjemniejsza gdy jej dostąpimy :twisted:

Ale z tego może się zrobić pułapka... Będziemy tak odraczać w nieskończoność i co wtedy? :lol:

Dodano: 2008-09-20 19:51

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

I uśniemy znużeni długim oczekiwaniem. Wtedy cała przyjemność przejdzie nam koło nosa.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-09-21 16:33

Źle mnie zrozumieliście najpierw poimprezować z okazji jubileuszu a potem wykasować nieaktywne konta by po kilku miesiącach znów świętować i tak można w nieskończoność powtarzać jubileusz xD

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Dodano: 2008-09-21 20:20

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

Super. A jakie atrakcje wchodzą w skład pakietu imprezowego? :twisted:

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Dodano: 2008-09-22 17:07

Wampgirl napisał(a):
Super. A jakie atrakcje wchodzą w skład pakietu imprezowego? :twisted:

Hmm picie bla bla bla sex bla bla picie bla bla kac bla bla zuoooo :D XD A tak na serio to brak mi weny twórczej żeby coś konkretnego zaproponować

Dodano: 2008-09-22 18:40

Diarmad napisał(a):
Źle mnie zrozumieliście najpierw poimprezować z okazji jubileuszu a potem wykasować nieaktywne konta by po kilku miesiącach znów świętować i tak można w nieskończoność powtarzać jubileusz xD

Plan bardzo przebiegły :lol: :lol: :lol:

A co do atrakcji wymienionych przez Envy to zrezygnowałabym z kaca No chyba, że ktoś lubi :lol:

Dodano: 2008-09-22 20:10

Kirie napisał(a):

A co do atrakcji wymienionych przez Envy to zrezygnowałabym z kaca No chyba, że ktoś lubi :lol:

No są zapewne jacyś masochiści na tym świecie

Dodano: 2008-09-22 20:32

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

Skoro każdy ma mieć coś dla siebie, to ja proszę czekoladki :)

Dodano: 2008-09-23 08:10

Taaak, nie dyskryminujmy masochistów, racja :D :lol:

Wampgirl napisał(a):
Skoro każdy ma mieć coś dla siebie, to ja proszę czekoladki :)

A o jakim smaku? 8)

Dodano: 2008-09-23 14:52

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

nugatowym :) a do tego masażystę proszę :twisted:

Dodano: 2008-09-23 16:41

Wampgirl napisał(a):
nugatowym :) a do tego masażystę proszę :twisted:

Oho, lista życzeń się wydłuża Ja za to na razie nie mogę się zdecydować na nic konkretnego :D

Dodano: 2008-09-23 17:20

To może zbiorowy masaż :3 ?.

Dodano: 2008-09-23 21:34

W sensie, że każdy ma własnego masażystę/masażystkę (zależnie od płci i upodobać , czy że masujemy się nawzajem? :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2008-09-23 22:58

A jak kto woli :D

Dodano: 2008-09-24 20:58

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

To ja się piszę :d ( mój masażysta wcale nie musi mieć długich ciemnych włosów i bródki bądź finezyjnego paseczka, choć miło by było :twisted: )

Dodano: 2008-09-24 22:15

Ok no to mamy masaż :D Jeszcze jakies propozycje ??:D ...a ten finezyjny paseczek mi sie dziwnie skojarzył XD...

Dodano: 2008-09-25 18:17

Ja zamawiam Malibu z mlekiem i kakao w ilościach dużych Do tego czekoladowe fondue, masażysta również mile widziany :D

Dodano: 2008-09-25 19:59

Wampgirl (Anciliae)
Wampgirl

Envy napisał(a):
Ok no to mamy masaż :D Jeszcze jakies propozycje ??:D ...a ten finezyjny paseczek mi sie dziwnie skojarzył XD...

Wiedziałam, że komuś i tak się skojarzy

Dodano: 2008-09-25 22:46

Hmm hmm a ja bym chciała jakiegoś vermucika dobrego :D I jakiegoś pokemonka do towarzystwa :D.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło